Project Description

Apartament  powstał z połączenia dwóch mniejszych mieszkań.  Po przeprojektowaniu składa się z części ogólnodostepnej –  holu, kuchni, salonu, gabinetu, pokoju telewizyjnego,wc  oraz dwóch prywatnych dla rodziców i dziecka. Każdy z domowników ma swoją łazienkę i garderobę dostępną bez przechodzenia przez inne strefy.  Przytulność wnętrza zapewniają starannie dobrane materiały wykończeniowe np. bejcowana na zamówienie dębowa podłoga z szerokich desek, tapety o perlistych fakturach jak i tkaniny obiciowe z luksusowego jedwabnego welwetu. Estetykę wnętrza komplementują delikatnie zastosowane rytmy  faktur tkanin, kształtów lamp jak i  indywidualnie projektowanych mebli. Luksusu dodają kamienne mozaiki i wykonywane wg.projektu elementy alabastrowego oświetlenia. Zdjęcia Ola Buczkowska-Przeździk i Michał Przeździk-Buczkowski