Project Description

Bardzo duży dom z 3 sypialniami, rozbudowaną strefą  sauny i pokoju TV, pokojami i łazienkami gościnnymi oraz tarasem ze wspaniałym widokiem. Vis a Vis było odpowiedzialne za szczegółowy projekt wnętrz, przebudowy (w tym całkowite istniejącej klatki schodowej)  oraz nadzór i kompleksowe wyposażanie. W projekcie  zastosowano wiele nieszablonowych rozwiązań,  indywidualnie wykonywanych mebli jak  niekonwencjonalnych wykończeń. Największe przeobrażenie, oprócz betonowej klatki schodowej, przeszła kondygnacja piwnicy. Udało się nam wykreować na życzenie klienta duży, graniczący z sauną  pokój do relaksu i oglądania TV. Poprzednio ciemne i ponure powierzchnie, zastapiły duże podświetlane  tafle szyb z wartstwą zatopionych w nie zielonych traw. Dzięki zastosowaniu pogodnej, wesołej kolorystyki nastrój ponurej piwnicy prysł.

Zdjęcia H.Długosz, stylizacja Ola Buczkowska-Przeździk.