Hilltop House

Hilltop House2018-10-01T07:21:46+00:00

Project Description

Northern Poland

A huge house with three bedrooms, extended recreational part, guest rooms and a terrace with a stunning view of the surrounding landscape. Vis a Vis was responsible for interior design and project supervision. Several uncommon finishes and multiple pieces of custom made furniture were used. The most substantial changes we implemented was a complete redesign of the concrete staircase and development of the basement. We were able to create a huge recreational space with TV and adjacent sauna. Formerly dark and obscure rooms were filled with light, soft surfaces and green grass contained within a huge illuminated panel. The ambience of the basement has changed fundamentally.

Photography: H.Długosz, stylisation: O.Buczkowska-Przeździk.