Okrzei Estate Commons

Okrzei Estate Commons2018-10-02T13:05:02+00:00

Project Description

Sopot, Poland

Studio Vis a Vis was responsible for the interior design of Okrzei housing estate built by Investkomfort in a very nice part of old Sopot.
After inventing the layout of common areas, we have completed the interior design of cinema room, fitness, sauna, lounge area with billiard, all staircases and reception desk. The task was to combine the modernist mood of the Trójmiasto city buildings with the modern avant-garde architecture of the new residential concept.
We used extraordinary materials and their combinations. Burned Shou Sugi Ban wood comes next to the precious marble, three-dimensional black, and silver sports fabric next to leather and steel sheets with a fine checkerboard. Fabrics used in the fitness area are sound absorbing. Bar stools, bench, and double-sided bookshelf are our custom design. Apart from a few ready-made lamps and furniture, all equipment was made to order by Polish companies. We also have chosen accessories and decorations.